Stovius Auto Service

Alle soorten reparaties, onderhoud, storingsdiagnose, airconditioning, apk en schadeherstel aan alle automerken. Dat is waar STOVIUS AUTO SERVICE voor staat. U kunt bij ons terecht voor alles wat met uw auto te maken heeft.

U krijgt vooraf altijd bij ons te horen wat de te verwachten kosten zijn. U komt bij ons dus nooit voor verrassingen te staan. Ook gebeuren alle werkzaamheden uitsluitend volgens fabrieksspecificaties en krijgt u bij alle werkzaamheden Bovag garantie.

Er zijn nog weleens onduidelijkheden over de fabrieksgarantie op een nieuwe (lease)auto. Die willen we graag uit de wereld helpen. Koopt of onderhoudt u uw nieuwe auto bij een onafhankelijk autobedrijf, dan behoudt u gewoon de fabrieksgarantie. Dat geldt dus ook als de (lease)auto is gekocht bij een merkdealer en u het onderhoud door ons laat uitvoeren. Het is een misverstand dat u verplicht bent uw auto te laten onderhouden bij de dealer die hem heeft afgeleverd. Voor onderhoud met behoud van uw fabrieksgarantie bent u bij ons aan het juiste adres!

Garagetaal

Garagetaal legt in duidelijke taal bepaalde onderdelen, onderwerpen en afkortingen uit.

Factuur button