Onderhoud

Uw voertuig in conditie houden. Zo vanzelfsprekend en zo eenvoudig is het. Tenminste, voor u! En dat willen we graag zo houden. Met gedegen en regelmatig onderhoud voorkomt u storingen op lange termijn, hiermee houdt u eveneens de waarde van uw auto op peil.

Periodiek onderhoud (PO)

Per jaar of per 15.000 kilometers of. Ons computersysteem houdt exact bij wanneer uw auto weer aan de beurt is. Wilt u het liever zelf in de gaten houden? Klik dan op de afbeelding hiernaast, vul de gegevens in en u krijgt vanzelf een e-mail als het zover is.

Boris

Als volwaardig Bovag-lid maken wij graag gebruik van Boris. Dit is een technisch informatiesysteem, dat ons in staat stelt om onderhoud en reparatie aan, met name jonge auto’s, volgens de fabrieksspecificaties uit te voeren. Hierdoor waarborgen wij de fabrieksgarantie. Boris werkt op basis van uw kenteken, daar is alle technische informatie aan gekoppeld.

De Reparatiewijzer

Deze tool biedt ons de mogelijkheid om in een database vol praktijkervaringen een vergelijkbare storing of ander autotechnisch probleem te traceren. Hierdoor zijn wij sneller in staat de lastige storingen, defecten en complexe reparaties beter tot een goed einde kunnen brengen.